کتاب حاضر حاوی نکات برجسته و مطالب کاربردی، با زبان ساده، و منطبق با آداب و رسوم غذایی سفرهی ایرانی است.تهیه و آمادهسازی غذاها از خوراک داروها و گیاهان دارویی متداول و کلیهی دستورات پخت و پز را شخصاً اجرا و مصرف کرده، و به علاقمندانی که توصیه شده، نتایجی مثبت و اغلب دور از انتظار دریافت کردهاند. کتاب تندرستی خوردنی است به کرات از سبزیهایی نام بردهام که بومی کشور ما نبوده، و چند سالی است که به میزانی محدود و با قیمتهایی سرسامآور و گران تولید میشوند. برخی از این سبزیها عبارتند از آندیو، آرتیشو، براکلی، کلم بروکسل، تره فرنگی، مارچوبه و غیره. جهت دریافت اطلاعات بیشتر کلیک نمایید.
درباره این سایت